blog serius

blog serius?blog yang yang sememangnya popular kerana blognya yang unik walaupun blog copy paste! aku tengok blog tu memang superb sebab entry dibuat oleh penulis blog berkenaan tidak sama dengan blog copy paste yang lain.memang unik,dan ia merupakan blog popular di malaysia dan antara blog yang mempunyai alexa rank yang tinggi..dan rank website malaysia  129? pergh gile r memang gila walaupun pakai subdomain tetapi blog memang hot..btw the most i like on the blog is header design thats freaky me out! Serious lol,serious,shit,serious and serious,tetapi yang peliknye penulis blog serius memang tak friendly
i was remember about visitor comment his blog something about im not sure..and then comment  was reply by the blog serious author " first lawak yang paling bangang" aku tak tahu le dia bergurau atau serious rasenyer serious kot huhu nama blog pun serious...and readers give negative feedback..hurm komen blog aku tengok penuh makian ..kalau penulis blog serius terbaca blog and entri ni saya mintak maaf ye kalau blog serius atau obefiend terasa tetapi perkara benar bukan nak tunjuk bagus,tetapi cuma pandangan..

buat duit online dengan ebay

macam-macam cara boleh buat duit online secara part time atau full time di internet.mengapa internet? kerana anda bekerja di dalam bilik tidur sahaja? mudah kan?

dalam buat duit online di pecahkan beberapa bahagian iaitu buat duit online:

affiliate(clickbank,commision junction etc)
publisher(innity,adsense,nuffang)
sell barang fizikal (ebay,mudah,lelong)

semua medium di atas melibatkan internet..
ada yang memilih affiliate kerana mahir dalam bidang marketing
ada yang memilih publisher kerana mempunyai blog atau website yang ramai visitor,tidak perlu memantau 24jam
ada yang juga menjual produk fizikal kerana ingin mengembangkan perniagaan offline ke pasaran international pada kadar kos minimum.

pro dan kontranya setiap bentuk atau cara yang di gunakan untuk buat duit online ada kelebihan dan kekurangan.

jadi artikel ini menekan tentang buat duit online dengan ebay..

ebay.com adalah marketplace untuk produk fizikal dan digital yang terbesar dan terkenal di seluruh dunia,potensinya sangat besar untuk para perniaga kecil mencuba nasib untuk meningkatkan keuntungan.
Dengan pengenalan konsep dropship meningkatkan lagi orang ramai menjual di ebay.

Bayangkan seorang pelajar buat duit online secara part time di ebay memperoleh $14000 sebulan hanya berniaga dari bilik tidur. Bayangkan keuntungan jika di lakukan secara serius..

jadi kita perlu bertindak segera agar kita semua ikut trend era masa kini...
berikut adalah tips untuk berniaga ebay,anda perlukan paypal,akaun ebay ,hati yang cekal
mengapa perlu hati yang cekal kerana anda akan menghadapi pelbagai masalah dari segi kerenah ebayer,akaun paypal limit dan sebagainya..
dan beberapa senarai pembekal yang menggunakan program dropship yang boleh di percayai